Víkend rybích specialit
Restaurace a Hotel Rohanov
Vás srdečně zve ve dnech 24. - 25. října na
Víkend rybích specialit
PŘEDKRM:
80g Tataráček ze pstruha lososovitého na bazalkové bagetě 99,-
POLÉVKA:
0,33l Krémová rybí polévka s máslovými krutony 45,-
HLAVNÍ CHODY:
250g Filátko ze pstruha s jemnou citronovou omáčkou 195,-
300g Grilovaný filet z candáta s pažitkovým krémem 220,-
150g Asijský kapr ve woku 155,-
200g Pošírovaný siven v bylinkové marinádě 175,-
200g Kapří hranolky s křenovým dipem 145,-
DEZERT:
1ks Čokoládová pěna s malinami 75,-
PŘÍLOHA:
Jasmínová rýže 40,-
Zámecké brambory 45,-
Pečený brambor s česnekovou zakysanou smetanou 45,-