Velikonoční menu
8.4.-10.4.2023
Předkrm:
Filírované kachní prsíčko v uzené soli s holandskou
omáčkou v rozpečeném fenyklovém chlebu
115,-
Polévka:
Jemná krémová hrášková polévka s parmazánem a
pestem z medvědího česneku, zdobená sedmikráskami 55,-
Hlavní chod:
Vepřová kotleta s kostí v kouřovém aroma
s restovanými žampiony, mačkané brambory s jarní
cibulkou
225,-
Pomalu pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu a šalvěji,
dušený listový špenát na přepuštěném másle se
slaninou, nočky z červené řepy
265,-
Pošírované králičí stehýnko zabalené v tyrolském špeku
se zázvorovým demi glace, bulgur s řapíkatým celerem 215,-
Marinované krůtí prsíčko sous-vide na grilu, grenaille na
rozmarýnu a restované fazolky s medvědím česnekem 205,-
Velikonoční sekanice s uzeným masem a kopřivami,
hebká bramborová kaše sypaná vídeňskou cibulkou 175,-
Dezert:
Makový cheesecake se šlehačkou a čokoládovou hlínou 95,-
Rezervace na telefonním čísle 602 550 920