Velikonoční menu


Předkrm:
80 g Restovaná drůbeží játra v bramborové lokši s grilovanou
jarní zeleninou a koprovým dresinkem 95,-
100 g Filírované kachní prso sous-vide s brusinkovým
přelivem na trhaném listovém salátu s tmavým
vesnickým bochánkem 105,-
0,33 l
Polévka:
Jarní bramboračka s hříbky a s restovaným chipsem
z kořenové zeleniny 50,-
0,33 l Hrášková polévka s pestem z medvědího česneku a s
jedlými květy 50,-
400 g
Hlavní chod:
Pomalu pečené jehněčí kolínko na šalvěji
s bramborovo-batátovým pyré a jarním listovým
špenátem 255,-
250 g Vepřová kotletka s kostí servírovaná s chřestem ve
slanině s jemnou bylinkovou omáčkou, bramborové
crispers 225,-
250 g Pečené kukuřičné kuřátko s jarní mandlovou nádivkou,
glazovanou šalotkou a opečenými rozmarýnovými
brambůrkami na přepuštěném másle 175,-
250 g Špikované králičí stehýnko tyrolským špekem
s omáčkou Demi glace, červeným vínem a šalotkou,
nočky z červené řepy 185,-
200 g Velikonoční sekanice s uzeným masem a kopřivami na
hebké bramborové kaši sypané jarní cibulkou 155,-
1 ks
Dezert:
Jogurtový koláč s rebarborou, šlehačkou a čokoládovou
hlínou 85,-
Informace a rezervace na telefonním čísle 602 550 920,
denně od 11 do 18 hodin