Restaurace a Hotel Rohanov
Vás srdečně zve ve dnech 11. - 13. listopadu na ochutnávku Svatomartinských vín a naše
Svatomartinské hody podle
Magdaleny Dobromily Rettigové
Studený předkrm:
70g Sekanina z tučných husích jatýrek v slaninovém kabátku s praženými vlašskými ořechy na chlebové placce
119,-
Polévka:
0,33l Husí kaldoun s jaternými knedlíčkami a bylinkovým kapáním
59,-
Teplý předkrm:
70g V sádle pečená husí jatýrka se škvarky, pečená jablíčka s cibulí, selský kváskový chléb
149,-
Hlavní chody:
900g Čtvrtka husičky pomalu pečená v rendlíčku, dva druhy zelí, bramborové knedlíky s houstičkou
455,-
360 g Pečené kachní stehýnko s žemličkovou nádivkou se žejdlíkem smetany, červené zelí s rozinkami, staročeské drbáky
269,-
360 g Konfitované kachní stehýnko na medu, dušené bílé zelí, bramborovo-cibulové ruládky
289,-
150 g Řízečky z kachních prsou naložené v česnekovém másle, bramborový salát s octovou zálivkou
245,-
120g Tradiční bramborová lokše plněná konfitovaným bůčkem a husím prsíčkem s rozdušenou jablečno-křenovou remuládou
195,- Pouze na objednávku (min.den předem) 3600g Celá tradičně pečená husa sypaná kmínem pro 4 až 6
osob, červené zelí s jablky, dušené bílé zelí, bramborové knedlíky s houstičkou, lokše mašlované husím sádlem
1950,-
Sladké:
1ks Švestkovo-makový závin ve vanilkové omáčce 95,-
Objednávky a rezervace do restaurace na telefonním čísle 602 550 920, denně od 11 hodin. Lze objednat i s dovozem až k Vám domů.
Rezervace na tel.č.: 773320286, f hotelrohanov, recepce@hotel-rohanov.cz, www.hotel-rohanov.cz